• +31 (0)20 - 630 47 50
  • academy@devoteam.nl

DAPW01 - API Management workshop

API?
Web Application Programming Interfaces (API's) vormen de basis voor het programmeerbare web. API's ontsluiten de functionaliteit van hedendaagse toepassingen.

API's zijn gebruiksklare bouwstenen voor nieuwe toepassingen. Deze bouwstenen zorgen ervoor dat bedrijven in staat worden gesteld om zich sneller aan te kunnen passen aan veranderingen in de markt waarin ze zich bevinden.

Kijkend naar de evolutiestappen, dan zijn API's 'the next step' na Web Services en SOA.

Waarom inschrijven?
Deze workshop zal niet gaan over het programmeren of ontwikkelen van toepassingen (API), maar over het ontwerpen van API's en over het beschikbaar maken van API's.

Onderwerpen die voor API Management belangrijk zijn zullen de revue passeren en op een toegankelijke manier worden besproken.

Onderwerpen:
- Wat zijn API's
- Trends / Ontwikkelingen
- API Management
- API Management oplossingen
- Basis van API's (zoals; REST API's, API description language, query API's)
- API Platformen (Cloud, Hybrid, on-premise)
- API security

Doelgroep:
API Management en oplossingen vormen de nieuwste stap van IT-platformen binnen veel organisaties. Het is dan ook belangrijk dat relevante kennis aanwezig is bij iedereen betrokken bij het ontsluiten van moderne toepassingen. Deze workshop is dan ook bedoeld voor softwarearchitecten, applicatieontwikkelaars tot aan applicatiebeheerders

Geen sessie gepland..

..Als je van plan bent deze cursus te volgen, Geef je interesse aan. We nemen contact met je op om een sessie in te plannen.