• +31 (0)20 - 630 47 50
  • academy@devoteam.nl

Onze partners

Opgericht door Scrum co-creator Ken Schwaber, biedt Scrum.org professionele Scrum assessments en opleidingen via hun wereldwijde netwerk.

De assessments (examens) bij Scrum.org zijn gerenomeerd én blijven onbeperkt geldig – er is geen vereiste om deze jaarlijks te vernieuwen; vandaar dat Devoteam ervoor gekozen heeft op te leiden voor de Scrum.org assessments.

Assist Knowledge Development (AssistKD) is een Engels trainingsinstituut dat is opgezet vanuit de visie training te geven vanuit eigen ervaring en kennis. Samen met BCS ontwikkelt AssistKD de BCS-trainingen voor business analyse.

Devoteam is partner van AssistKD en geeft de op BCS gebaseerde trainingen in Nederland.

Als partner van Scaled Agile Framework geeft Devoteam SAFe cursussen in Nederland en leidt op voor de examens die door Scaled Agile Framework afgenomen worden.

International Institute of Business Analysis™ (IIBA®) is de erkende, non-profit vereniging voor zakelijke business analyse professionals over de hele wereld. IIBA heeft meer dan 29.000 leden, meer dan 260 Corporate leden en meer dan 116 chapters over de wereld en werkt onder andere aan standaards en certificering voor business analyse.

Devoteam is lid van het IIBA Dutch Chapter met als doel het delen van kennis.

BCS staat voor de Britisch Computer Society, en is een gerenomeerd Brits instituut voor IT dat banden bevordert tussen deskundigen uit de industrie, academische wereld en het bedrijfsleven om nieuwe manieren van denken, onderwijs en het delen van kennis te bevorderen.

Het gedachtengoed van BCS is de basis voor de business analyse cursussen die door Devoteam gegeven worden. BCS Certificaten en diploma’s zijn wereldwijd erkend.

Dream is de organisatie die jaarlijks in Nederland het DREAM event organiseert, een event speciaal gericht op ‘requirements’ en alles daaromheen. De focus van het event ligt op kennisdeling.

Devoteam is al jarenlang sponsor van het Dream event, en in 2016 hoofdsponsor.

IREB, de International Requirements Engineering Board, is een non-profit organisatie die leverancier is van het certificeringssysteem van CPRE (Certified Professional for Requirements Engineering). Deze certificering is gericht op mensen die zich bezighouden met business analyse, requirements bepalen en testen, en stelt hoge eisen aan hun werk.

Devoteam werkt samen met IREB, en volgen van trainingen bij de ene partner geeft vrijstelling voor de vergelijkbare training bij de andere partner.

Since 1984, EXIN is a leading independent exam- and certification institute, having certified millions of professionals in the digital domain.
EXIN enables digital transformation by assessing and validating competences.